Contact

contact
Dagje uit

Dagje uit in Veulen bij Boerderij ’t Platteland

Wilt u tijdens uw weekendje weg met het gezin of een familiedag genieten van een leuk dagje uit in Veulen? Kom met z’n allen naar Boerderij ’t Platteland en beleef een dag vol plezier. Op de boerderij is genoeg te doen voor jong en oud en worden diverse groepsactiviteiten voor uw familie-uitje of groepsuitje in Limburg georganiseerd.

GPS-tocht

Doe een spannende GPS-tocht in Limburg. U loopt met een digitaal kompas en maakt onderweg opdrachten, waarmee u GPS coördinatiepunten verkrijgt.
Prijzen: Kinderen tot 12 jaar € 3,00 p. p. / vanaf 12 jaar € 5,00 p.p.

Huifkartocht

Geniet van een gezellige huifkartocht met trekker in Limburg door prachtige gebieden. Bij verschillende locaties wordt gestopt om u hier wat over de natuur te vertellen. Maximaal 25 personen.
Prijzen: € 150,00 voor 2 uur.

Pit-pot en golfbiljart

Speel pit-pot/golfbiljart in Limburg: een combinatie van biljart en mini-golf, waarbij u op achttien verschillende tafels met obstakels speelt. De winnaar krijgt een prijs.
Prijzen: € 5,00 p.p.

Spellencircuit

Speel het spellencircuit in Limburg met tien verschillende Oudhollandse spelen in groepjes. Ideaal met slecht weer: de spellen vinden binnen plaats. De beste deelnemer krijgt een prijs.
Prijzen: € 5,00 p.p.

Dartwedstrijd

Organiseer bij Boerderij ’t Platteland uw dartwedstrijd in Limburg met elektronische dartborden. Zo hoeft u niet zelf te tellen. De winnaar krijgt een prijs.
Prijzen: € 5,00 p.p.

Klootschieten

Probeer bij het klootschieten in Limburg de bal onderhands zo ver mogelijk voor u uit te werpen op een pad van 1800 meter. Het spel moet met twee groepen worden gespeeld.
Prijzen: € 5,00 p.p.

Reserveert u een of meerdere activiteiten bij Boerderij ’t Platteland? Dan kunt u uw familie-uitje of groepsuitje in Veulen combineren met een culinair- en/of drankarrangement. Bekijk hier de eetarrangementen voor uw gezin of voor grote groepen. In de omgeving maakt u ook heerlijke wandel- en fietstochten.

Meer weten over de groepsactiviteiten voor uw dag uitje in Limburg of direct reserveren? Boerderij ’t Platteland is te bereiken op 085-8883119 of via het contactformulier op de website.

Voor de actuele openingstijden klik hier!

 Bezoek voor meer informatie onze website!

Bel vrijblijvend:
085-8883119