Contact

contact
Speeltuin Veulen

Binnen en buiten speeltuin in Veulen bij Boerderij ’t Platteland

Welkom bij Boerderij ’t Platteland, uw perfecte locatie waar u geniet op het erfterras terwijl de kinderen lekker spelen. De boerderij beschikt over een binnen en buiten speeltuin in Veulen met diverse speelmogelijkheden. ’t Platteland is bij uitstek geschikt als uitstapje voor het hele gezin.

Buiten spelen op het platteland

Bent u een weekendje of weekje weg met de kinderen in Limburg nabij Venray? Breng dan eens een bezoekje met het hele gezin aan Boerderij ’t Platteland. Terwijl u geniet van een heerlijk drankje, vermaken de kids zich volop in de speeltuin in Veulen. Kom lekker spelen op het platteland en slinger op de bandenschommel, slide van de glijbaan, bouw een zandkasteel in de zandbak, spring er op los op de trampoline of wieg heen en weer op de wipwap. Op het erf is tevens een skelterbaan van 360 meter lang aanwezig met diverse skelters. Check ook de uitkijktoren met uitzicht over het platteland.

Indoor speeltuin vol attracties

De locatie is daarnaast de ideale uitvalbasis bij slecht weer: ’t Platteland is voorzien van een binnenspeeltuin met allerlei speelattributen. Zo kunnen de kinderen ringen werpen om de neus van Pinokkio, hun vriendjes en vriendinnetjes verslaan tijdens het tafelvoetbal en torens bouwen met de mega duplo in de overdekte speeltuin. Maar dat is nog niet alles: ze apenkooien er lekker op los in het klimdoolhof in de indoor speeltuin. De speeltuin in Limburg is leuk voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

Bekijk hier onze actuele openingstijden


 Bezoek voor meer informatie onze website! 

 

Bel vrijblijvend:
085-8883119