Contact

contact
Kinderboerderij Veulen

Kinderboerderij in Veulen bij Boerderij ’t Platteland

Na het uitrazen in de speeltuin van Boerderij ‘t Platteland is het tijd om eens heerlijk boerderijdieren te knuffelen. Breng een bezoekje aan de kinderboerderij in Veulen en aai en voer uw lievelingsdieren. In de dierenhoek wachten de beestjes vol smacht op uw aandacht. Een leuk uitstapje voor het hele gezin.

Boerderijdieren aaien en voeren

Bij Boerderij ’t Platteland treft u een overzichtelijke en kleine dierentuin met dierenweide, dierenhoek, buiten speeltuin en binnenspeeltuin. De kinderboerderij in Limburg bestaat uit een hoek met kleine dieren als konijnen, cavia’s, parkieten en duiven. In de dierenweide lopen allerlei boerderijdieren rond. Of uw dochter nu een echt paardenmeisje is of uw zoon een boer in hart en nieren, in de wei kunt u pony’s, varkens, schapen, geiten, kippen en ieder jaar een jong kalfje aaien. Samen met de verzorgers van deze leukste kinderboerderij kunnen de kinderen door de wei met dieren lopen, helpen met het voeren en in de dierenverblijven rondneuzen. Zo maken ze van heel dichtbij kennis met verschillende boerderijbeesten, terwijl u ontspannen geniet op het terras van een drankje.

De échte dierenliefhebbers opgelet! De voedertijden zijn meestal rond het middaguur. Probeer hier dus rekening mee te houden wanneer u of uw kinderen hierbij willen helpen. Hierna kunt u zelf natuurlijk ook aan uw voedertijd beginnen met een heerlijke pannenkoek en andere maaltijden in het restaurant.

Bekijk hier onze actuele openingstijden

Bezoek voor meer informatie onze website!Wilt u meer weten over de kinderboerderij in Veulen? U kunt Boerderij ’t Platteland bellen op 085-8883119 of het contactformulier invullen op de website.

 

Bel vrijblijvend:
085-8883119