Contact

contact
Kinderfeestjes

Kinderfeestjes organiseren in Veulen bij Boerderij ’t Platteland

Boerderij ’t Platteland in Veulen is de ideale locatie voor kinderfeestjes in Limburg. De boerderij beschikt over allerlei speelattracties en een kinderboerderij om de kinderen lekker rond te laten razen. Combineer de dag met diverse kinderactiviteiten en maak een spetterende party van het feest van uw kind.

Cake, verrassingstocht, speeltuin, boerderij, eten & meer

De kinderfeestjes van Boerderij ’t Platteland beginnen met een ontvangst met ranja en cake versieren. Wanneer de kinderen hun creativiteit op het taartje hebben losgelaten en hebben genoten van hun creatie, is het tijd voor een verrassingstocht over het boerenwandelpad. Hierna krijgen de kids de tijd om lekker te spelen in de buiten speeltuin en indoor speeltuin met verschillende speelattracties. Vergeet niet te knuffelen met de boerderijdieren als pony’s, geiten en konijnen in de kinderboerderij. Als de kinderen geluk hebben, kunnen ze zelfs de diertjes helpen voeren. Ondertussen geniet u als begeleider van een heerlijk drankje op het overzichtelijke terras. Na al dat plezier is het tijd om te eten, de buikjes moeten namelijk ook gevuld worden. Voorafgaand kunt u kiezen voor frietjes met snacks of pannenkoeken. De dag sluit u feestelijk af met ijsjes.

Prijzen

De prijzen voor uw kinderfeestje in Veulen zijn als volgt:
0 – 12 jaar € 12,50 p.p.
Vanaf 12 jaar en begeleiders € 8,00 p.p.

In overleg kunnen kinderfeestjes worden uitgebreid met een GPS-tocht, een huifkartocht, pit-pot, een spellencircuit, een dartwedstrijd of klootschieten. De prijs wordt hierbij op maat gemaakt. Tevens is het mogelijk om de kidsparty te combineren met een drankarrangement.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van kinderfeestjes of hebt u zelf een voorstel voor uw kinderfeestje in Veulen? Bel via 085-8883119 naar Boerderij ’t Platteland of vul het contactformulier in op de website.

Bekijk hier onze actuele openingstijden

 Bezoek voor meer informatie onze website!

Bel vrijblijvend:
085-8883119