Contact

contact

Smakelijk eten bij pannenkoekenhuis ’t Platteland

Heerlijk pannenkoeken eten doet u bij Boerderij ‘t Platteland, hét pannenkoekenhuis van Veulen en omstreken. Na een bezoekje aan ons terrein kunt u hier in gezellige sferen genieten van onze ambachtelijke bereide lekkernijen, welke u kunt versieren zoals u dat wilt. Wij gebruiken boekweit- en tarwemeel van de lokale molen en bieden u diverse soorten beleg.

Zoet en hartig beleg

Het menu van ons pannenkoekenhuis bestaat uit ouderwetse lekkere pannenkoeken. U heeft keuze uit en standaardmaat van 33 cm, maar kunt tevens kiezen voor 4 kleine kinderpannenkoekjes welke niet veel groter zijn dan poffertjes. Zo kan zowel jong als oud genieten van een passende maaltijd. Bovendien kunt u de pannenkoek helemaal naar eigen smaak beleggen. Gaat u voor hartig met spek, kaas, ham, champignon en/of roerbakgroenten? Of bent u een echte zoetekauw en meer gediend van toevoegingen zoals appel, ananas, kersen en ijs? De heerlijke smaak van het pannenkoekendeeg combineert perfect met al deze toppings en nog veel meer. Op tafel staat natuurlijk ook gewoon suiker en stroop voor u klaar.

Meel uit de regio

De omgeving rondom Veulen is prachtig, en dat laten wij graag terugkomen in ons pannenkoekenmenu. Daarom werken wij samen met de molen uit de buurt om onze pannenkoeken te maken. Hier halen wij namelijk het boekweit- en tarwemeel vandaan waar wij ambachtelijk mee te werk gaan. Dat kost wat tijd, maar dan heeft u wel een echt overheerlijke streekpannenkoek op uw bord liggen. Overigens is het in ons pannenkoekenrestaurant mogelijk om voor een glutenvrije of lactosevrije pannenkoek te kiezen. Vraag hier gerust naar!

De deuren van het pannenkoekenhuis staan voor u open! Kom langs om bij ons te smikkelen. Heeft u van tevoren nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via tel. 085-8883119 of het contactformulier bovenaan de pagina. We helpen u graag verder.

Klik hier voor de actuele openingstjiden

 Bezoek voor meer informatie onze website!

Bel vrijblijvend:
085-8883119