Contact

contact
Restaurant

Restaurant in Veulen bij Boerderij ’t Platteland

Bij Boerderij ’t Platteland geniet u na het spelen in de speeltuin en het aaien van de boerderijdieren van een heerlijke lunch, brunch of diner in het restaurant. Hebt u zin om eens lekker te eten in een huiselijke sfeer met gemoedelijke maaltijden? Dan bent u aan het juiste adres bij het restaurant in Veulen.

Lunchen en dineren in Limburg

’t Platteland heeft voor iedereen wel iets lekkers op het menu staan. Profiteer van scherpe prijzen en de geweldige kookkunsten van de kok. U kunt in het restaurant in Limburg terecht voor een zalig à la carte menu volledig naar uw keus. Voor de kleine gasten staat een kindermenu met een pannenkoek of friet met een snack klaar. Hebt u zelf ook trek in zo’n ronde schijf van deeg met zoet of hartig beleg? Restaurant ’t Platteland is tevens een pannenkoekenrestaurant. En dat als één van de weinigen in de omgeving. Bekijk hier het pannenkoekenmenu. Met het hele gezin genieten van deze lekkernij? Kies voor een pannenkoekenarrangement.

Specials en brunches op het platteland

Houdt u wel van een beetje uitdaging? Laat u dan verrassen door de kok met het verrassingsmenu van het platteland. Voor degenen die liever genieten van een zoete zonde is een high tea met diverse sandwiches en zoetsappige hapjes mogelijk. Met kerst en Sinterklaas staan er speciale arrangementen op het menu: reserveer voor de sinterklaasbrunch waar u soep, koude gerechten, warme gerechten en een heerlijk dessert geserveerd krijgt of geniet tijdens de kerstdagen van een kerstbrunch met welkomst drankje, koude gerechten, warme gerechten en dessert inclusief diverse dranken. In een groot deel van de gerechten worden streekproducten verwerkt.

Bekijk hier onze actuele openingstijden

Graag op voorhand reserveren via 085-8883119.

 Bezoek voor meer informatie onze website!

Bel vrijblijvend:
085-8883119