Contact

contact
Streekpakketten

Streekpakketten kopen in Limburg bij Boerderij ’t Platteland

In de boerderijwinkel van Boerderij ’t Platteland in Veulen bent u aan het juiste adres voor diverse streekpakketten vol streekproducten uit Limburg en regio. De pakketten worden verkocht bij bepaalde gelegenheden en als verjaardagscadeau of relatiegeschenk. In de winkel zijn tevens losse producten van het land verkrijgbaar.

Speciale gelegenheidspakketten, relatiegeschenken & cadeaus

De streekproducten uit de regio in de pakketten zijn lang houdbaar en worden veelal verwerkt tot een kant-en-klaar product. Zo vindt u in de winkel artikelen als wijnen, broden, jam, pasta’s, fruit, mosterd en sapjes. Met deze etens- en drinkwaren maken de bewoners van de boerderij leuke en verrassende pakketten voor u op maat. In samenwerking met bedrijven in de omgeving werken zij samen voor het samenstellen van uw relatiegeschenken, eindejaarspakketten, carnavalspakketten, kerstpakketten of verrassingspakket voor familie, vrienden en kennissen. Zelfs een artikel met eigen logo kan worden verwerkt in een pakket.

De pakjes kunnen bij u thuis worden bezorgd. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw samenstelling op te halen in de boerderijwinkel. Neem meteen een kijkje in de zaak. Hier treft u behalve producten uit de regio allerlei toeristische informatie door middel van onze touchscreen op locatie. De informatie kunt u direct printen. Handig wanneer u aansluitend het omliggende gebied wilt verkennen

Actuele openingstijden Klik hier


Bezoek voor meer informatie onze website!
Vraag naar de mogelijkheden van de streekpakketten door het contactformulier in te vullen op deze website. U krijgt spoedig antwoord.

 

Bel vrijblijvend:
085-8883119